QUI SOM

Mecafil Sola és una empresa que els seus orígens es remunten a més de 50 anys d’història. Tot i no ser un taller de grans dimensions ens permet ser versàtils i ajustar-nos a les necessitats dels nostres clients estant al dia quant a novetats i possibilitats tecnològiques.

Treballem per a la indústria de fabricació de maquinària farmacèutica, fabriquem i muntem conjunts per a maquinària de laboratoris. I mecanitzem peces de recanvi per la indústria de maquinària càrnica, tèxtil i elèctrica.

Disposem de màquines de neteja per ultrasons. Vibradors de petita – mitjana dimensions per matar arestes i polit de sèries petites de peces.

La nostra estructura logística ens permet fabricar matrius de mesures petites-mitjanes.

Aquestes tasques es poden portar a terme gràcies als professionals de la casa i reforçat amb tot una sèrie de professionals externs que complementen i reforcen els nostres serveis.

Tot això i l’experiència i bagatge dels anys de vida de l’empresa, conjuntament amb el tracte humà que oferim als nostres clients, ens fa sentir capacitats per adaptar-nos a la realitat industrial del segle XXI.

No dubtin a posar-se en contacte amb nosaltres per a qualsevol consulta.

© Copyright - Mecafil